• Kampi i Reprezentacionit

  Data : 08-14/01/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Durrës
 • Kampi i Shpresave

  Data :08-14/01/2019
  Grupmosha :
  Kategoria :KOS
  Vendi : Pejë
 • Kupa "ZAHIR PAJAZITI"

  Data :27/01/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Mbarëkombëtar
  Vendi : Pishina Zenit
 • Seminari nderkombëtar FINA online

  Data :01-03/02/2019
  Grupmosha : Trajner
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Hotel Sirius
 • Edirne CUP

  Data :08-10/02/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Turqi
 • Mimosa Cup 2019

  Data :17-18/02/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Herceg-Novi
 • Kupa "PAVARËSIA"

  Data :24/02/2019
  Grupmosha : Mbarëkombëtar
  Kategoria :
  Vendi :
 • Seminari nderkombëtar FINA

  Data :01-05/03/2019
  Grupmosha : Trajner
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Hotel Sirius
 • "Seminar për trajner , gjyqëtar dhe zyrtar të Sportit të Notit"

  Data :
  Grupmosha : Trajner-Gjyqetar
  Kategoria :Fed
  Vendi : Fakulteti I Edukimit Fizik dhe sportit
 • Kampi i Reprezentacionit

  Data :01-09/04/2019
  Grupmosha : Reprezentacioni
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • TEUTA CUP 2019

  Date : 07-09/June/2019
  Meeting Proposition
  Entry Form Teuta CUP 2019
  Place : Durrës(Albania)
 • Kampionati Ballkanik

  Data :Maj
  Grupmosha : M-2001-02 F-2002-03
  Kategoria :Nderkomtare
  Vendi : Beograd
 • Turne Waterpoli

  Data :Korrik-Gushte
  Grupmosha :
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Seminari per licencimin e shpetimtarve

  Data :Maj-Qershor
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Kupa Comen

  Data :21-23 Qershor
  Grupmosha : M-2004-03 F-2005-06
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Burgas-BUL
 • Kampionati Europian i Notit Junior

  Data :03-07/07/2019
  Grupmosha : Junior
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Kazan-RUS
 • Kupa "ESMIR SHALA"

  Data : 26/07/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Banjë-Malishevë
 • Kampionati Botëror i Notit

  Data :12-28/07/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Gwangju-KOR
 • Kupa "BIFURKACIONI"

  Data :15/08/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi : Ferizaj
 • Kampionati Botëror i Notit JUNIOR

  Data :20-25/08/2019
  Grupmosha : Junior
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Budapesht-HUN
 • Lojrat Rinore

  Data :21-27/07/2019
  Grupmosha :
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Baku-AZE
 • Kampionati i Kosovës 50m

  Data :Korrik-Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Kërcimet nga Ura e Fshejt

  Data :Korrik-Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Ura e fshejt
 • Kampionati i Kosovës ne kercime nga trampulina

  Data :Korrik-Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Maratona Ndërkombëtare Kosova 2019

  Data :11/8/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Liqeni I Batllavës
 • Kupa e Kosovës

  Data :Gusht
  Grupmosha :Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Kampionati i Kosovës 25m

  Data :Tetor
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Kampionati Europian 25m

  Data :04-08/12/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Gllazgow
 • FINA Water Polo Development School for Referees in 2019:

  Data :13-14 Prill 2019
  Vendi : Hotel Sirius
 • FINA Diving Development School

  Data : 25-26 Maj 2019
  Venti : Hotel Sirius
 • Garat zyrtare të kalendarit FINA

 • Garat zyrtare të kalendarit LEN