Ekipi i notuesve pjesmarrëse në EYOF
20 Korrik, 2019
Vizitë në Tiranë te sportisti Murlan Asllani
7 Korrik, 2019

Tre notarët🏊‍♂️🏊‍♀️ tanë🇽🇰, Fjorda Shabani, Dren Ukimeraj dhe Eda A. Zeqiri do ta përfaqësojnë Kosovën në Kampionatin Botëror që po mbahet në Gwangju të Koresë së Jugut. Garuesit tanë fillojnë garat më 22 korrik.
Iu urojmë fat dhe suksese notarëve tanë.

#FINAGwangju2019 #KosovoSwimming