Kampi pregaditor për notarët pjesmarrës në lojrat rinore në BAKU
2 Korrik, 2019
SEMINAR PËR SHPËTIMTARË NË UJË
27 Qershor, 2019

Art Krasniqi shkelqen në Kampionatin e Gjermanis në ujra të hapura.
Në garen 10km shpallet kampion apsolut i Gjermanis.
Në garen 5km Vendi i dytë nenkampion.
Në emer të Federatës së Notit të Kosovës e urojm Artin për fitoret dhe gjithashtu i urojm suksese në garat e ardhëshme, dhe besojm se shumë shpejt do të perfaqësoj shtetin e origjinës Republiken e Kosovës!
Bravoo Art.