Dita e tretë e garave “CUPA COMEN”
23 Qershor, 2019
Dita e parë e garave “CUPA COMEN”
23 Qershor, 2019

Edhe një paraqitje e mirë e sportistve tanë.
Edhe një rekord i juniorve nga notaret Vigan Bytyqi dhe Olt Kondirolli!
Në diten e dytë të garave “CUPA COMEN”, që po zhvillohet në Burgas- BUL, janë paraqitur të 4 sportistet nga Kosova.
Paraqitja e sportistve tanë ishte shumë e mirë duke pasur parasysh që sportistet permisuan kohët perslnale të tyre.
Rezultatet e sportistve ishinë këto:
Jona Haliti 50m Krol, koha:00.32.65 u rendit e 19-ta.
Jona Haliti 100m Bretkocë, koha 01.31.96 u rendit e 17
Jona Beqiri 50m Krol, koha: 00.32.05 u rendit e 18-ta

Vigan Bytyqi 50m Krol, koha:00.25.98 u rendit i 23-ti rekord i ri për kadet
Olt Kondirolli 50m Krol, koha:00.25.85 u rendit i 22-ti Rekord i ri i Kosovës për Kadet dhe Junior!
Rezultatet e garës mund ti gjeni:
https://www.bul-swimming.org/live/index.html

I urojm sportistët për rezultatet, suksese në garat në vazhdim!

Në diten e dytë pasdite në garen “CUPA COMEN”, që po zhvillohet në Burgas- BUL, është paraqitur sportistja Jona Beqiri në diciplinën 100m shpinë.
Jona pati nji paraqitje të mirë duke u renditur e 19 me kohen 01.17.16
Paraqitja e Jones ishte e mirë ne i urojm sportistes së talentuar per rezultatin dhe gjithashtu i urojme rezultate edhe më të mira në garat në vazhdim!