Kupa Pavarësia 2019
24 Shkurt, 2019
Edirne Cup (TUR)
8 Shkurt, 2019

1st TURKCELL EDIRNE SWIMMING OPEN 2019
EDIRNE ,8.9.10 Februar 2019
Tre rekorde te reja në paraqitjen e parë të reprezentacionit të Kosovës në not, në garat që zhvillohen në pishina me dimenzione Olimpike (50m), një paraqitje e mirë e sportistve tanë, keto ishinë dhe rezultatet individuale:
1-Dren Ukimeraj
50m Krol koha 00.26.45
100m Krol koha 00.56.31
200m Krol koha 02.04.98
50m Shpinë koha 00.29.84
2-Dion Kadriu
100m Krol koha 00.56.86
100m Delfin koha 01.02.69
3-Dasar Xhambazi
50m Bretkocë koha 00.30.58 Rekoed i ri.
100m Bretkocë koha 01.13.58
50m Delfin koha 00.29.42
4-Rron Rizvanolli
50m Bretkocë koha 00.32.92
100m Bretkocë koha 01.14.80
5-Olt Kodrinolli
50m Krol koha 00.26.35
400m Krol koha 04.25.71 Rekord i ri
200m Krol koha 02.08.78
100m Shpinë koha 01.05.75
50m Shpinë koha 00.31.25
6-Vigan Bytyqi
50m Krol koha 00.26.58
50m Delfin koha 00.28.03
7-Fjorda Shabani
50m Krol koha 00.28.72
50m Delfin koha 00.30.76 Rekord i ri
50m Shpinë koha 00.31.99
100m Shpinë koha 01.08.22
8-Jona Macula
100m Krol koha 01.10.82
200m Krol koha 02.30.43
400m Krol koha 05.18.24
9-Elona Zhugolli
50m Krol koha 00.33.57
100m Krol koha 01.12.85
200m Krol koha 02.40.90
50m Delfin koha 00.35.43
10-Hyrie Ganiu
50m Shpinë koha 00.37.11

Marrë në tersi ishte një paraqitje e mirë e sportistve tanë kur marrim parasysh edhe konkurencen shumë të fortë dhe infrastrukturen ku sportistet tanë pregaditen në raport më sportistët nga shtetet tjera pjesmarrese në këtë garë!

Gara e ardhëshme e Sportistve nga klubet tona është “Mimosa cup 2019” që zhvillohet në HercegNovi Mal i Zinë datat 15-17 Shkurt.