SEMINAR PËR SHPËTIMTARË NË UJË
27 Qershor, 2019
Dita e dytë e garave “CUPA COMEN”
23 Qershor, 2019

Edhe një paraqitje e mirë e sportistve tanë.
Edhe një rekord Apsolut nga Olt Kondirolli!
Në diten e tretë të garave “CUPA COMEN”, që po zhvillohet në Burgas- BUL, është paraqitur sportisti Olt Konirolli në 200m Krol dhe ka arritur te permisoj rekordin Apsolut të Kosovës koha e re 02.01.22 i renditur ne poziten e 16 në një konkurenc shumë të fortë!
Gjithashtu stafeta e kombinuar M&F, e përbër nga sportistet Vigan Bytyqi, Jonë Haliti, Jona Beqiri, Olt Kondirolli kanë vendosur kohë shumë të mirë në stafeten 4x50m Krol 01.54.77 qe u rendit ne vendin e 10-të

Në diten e tretë pasëdite në garen “CUPA COMEN”, që po zhvillohet në Burgas- BUL, është paraqitur sportistja Jona Beqiri në diciplinën 200m MIX.
Jona pati nji paraqitje të mirë duke u renditur e 19 me kohen 02.48.79
Më këtë paraqitje sportistet tanë i mbyllin garimin në këtë aktivitet të nivelit shumë të lartë të zhvilluar gjatë tri ditëve!
Rezultatet e garës mund ti gjeni:

Rezultatet e garës mund ti gjeni:
https://www.bul-swimming.org/live/index.html

I urojm sportistët për paraqitjet dhe rezultatet, suksese në garat në vazhdim!