1st TURKCELL EDIRNE SWIMMING OPEN 2019
9 Shkurt, 2019
Kupa “Zahir Pajaziti 2019”
27 Janar, 2019

Reprezentacioni i Kosovës në not, pjesmarrës në Ne Edirne (TUR), në garen nderkombëtare “Edirne Cup”, ku pjesmarrës do të jenë rrethë 400 sportist nga shtete si: Turqia, Rusia, Ukraina, Azerbejgjani, Bosna e Hercegovina, Maqedonija dhe Kosova, ekipin ton e përfaqësojn këta sportist:
Hyrie Ganiu
Fjorda Shabani
Jona Macula
Elona Zhugolli
Dion Kadriu
Dren Ukimeraj
Dasar Xhambazi
Rron Rizvanolli
Olt Kondirolli
Vigan Bytyqi
Me ekipin janë dhe trajneret:
Enver Hajredini dhe Bashkim Haxhimusa.
Gjithashtu edhe pergjegjesi i ekipit Kujtim Kito dhe sekretari i Federates Astrit Haliti.
Ekipi tashmë është akomoduar dhe ka zhvilluar ushtrime në pishinen ku neser priten të fillojn garat qe do të zgjasin deri të Dielen.
Urojm sportistet të kenë paraqitje sa më të mirë!