Kampionati Ballkanik për junior
11 Maj, 2019
Seminari – FINA Water Polo Development School for Referees
20 Prill, 2019

Nder dhe respekt për ne, ardhja e 3 herë kampionit Olimpik, kampionit Botëror dhe Europian për të ligjeruar për gjyqtaret e kërcimeve në ujë, ngadal por sigurt drejt plotësimit të sporteve ujore!
“FINA Diving Development School for Judges” scheduled to be held in Pristina, Kosovo (KOS), from 25th to 26th May 2019.
Falenderim i veqant FINA&LEN, për mundësin e dhënë!