Teuta Cup II (2019) – Dita e parë
10 Qershor, 2019
Seminari ndërkombëtar “13th FINA WORLD SWIMMING OFFICIALS SEMINAR”
15 Maj, 2019

Ka përfunduar me sukses seminari ndërkombëtar për gjyqëtar të kërcimeve në ujë “FINA Diving Development School for Judges”. Ky seminari është organizuar nga Federata në mbështetje të Federatës Botërore të Notit FINA.
Faleminderojmë ligjeruësin z.Klaus Dibiasi (ITA) për shpërndarjen e njohurive dhe informatave më të reja rreth kërcimeve në ujë.
Gjithashtu faleminderojmë FINA për mundësinë e dhënë që të kemi gjyqëtar të licencuar. Shpresojmë që në të ardhmen e afërt të kemi infrastrukturën e duhur për zhvillimin e këtij sporti në të gjithë territorin e Kosovës!