Lajme nga Kampionati Botëror i Notit (Gwangju ) dhe Lojrat Rinore Europiane (Baku)
27 Korrik, 2019
Maratona e 10-të ndërkombëtare 🏆🏊‍♀️🏊‍♂️
20 Korrik, 2019

Sot më datë 25/07/2019 është mbajtur gara memoriale “Esmir Shala” garë e cila organizohet për herë të 5-të radhazi. Në këtë garë ishin pjesmarrës 12 klube dhe 2 shkolla noti me rreth 150 notues.
Klubet fituese të kësaj gare u shpallen:

🏊‍♀️Femrat :
🥇Vendi i parë : K.N H2O🏆
🥈Vendi i dytë : K.N Mitrovica🏆
🥉Vendi i tretë : K.N O2 Prizreni 🏆

🏊‍♂️
Meshkujt:
🥇Vendi i parë : K.N Besa 🏆
🥈Vendi i dytë : K.N Termopan🏆
🥉Vendi i tretë : K.N Ilirida🏆

Rezultatet e garës mund ti gjeni në web faqën e federatës :
www.kosovo-asf.org/results