Kampi i reprezentacionit i organizuar nga Federata e Notit e Kosovës
4 Korrik, 2019
Art Krasniqi shkëlqen në Kampionatin e Gjermanisë në ujra të hapura.
29 Qershor, 2019

Ne mbeshtetje te Komitetit Olimpik të Kosovës po vazhdon në Turqi kampi pregaditor per notaret që do të jenë pjesmarrës në lojrat Rinore ,që zhvillohen në Baku Azerbejgjan nga data 21 Korik e këti viti.
Falenerojm Komitetin Olimpik të Kosovës për mbeshtetjen e sportistve!


Ne Turqi po vazhdojn pregaditjet e Reprezentacionit te Kosovës, pregaditjet për pjesmarrje në lojrat Rinore në Baku Azerbejgjan, gjithqka është duke shkuar në baze të planit dhe programit.
Falenderojm Komitetin Olimpik për mbeshtetjen e këtyre pregaditjeve!