Reprezentacioni i Kosovës pjesmarrëse në Kampionatin Ballkanik për junior
15 Maj, 2019
FINA Diving Development School for Judges – Klaus Dibiasi
20 Prill, 2019

🇽🇰Kosova pjesmarrëse në Kampionatin Ballkanik që këtë vikend zhvillohet në Kavala të Greqis🇬🇷, për grupmoshat e juniorve në këtë garë Kosovën e përfaqësojn sportistët:
♂️Tek meshkujt
🏊‍♂️Dren Ukimeraj,
🏊‍♂️️Dion Kadriu,
🏊‍♂️Dasar Xhambazi,
🏊‍♂️️Dardan Vishi
♀️Tek vajzat
🏊‍♀️Rina Zejnullahu,
🏊‍♀️Poema Tara,
🏊‍♀️Hyrie Ganiu
🏊‍♀️Arta Spahija gjithashtu
✔Trajneret
Rron Thaqi dhe Arif Misimi.
Presim që sportistet të kenë paraqitje të mirë në këtë Kampionat!🏅🏆🥇