Reprezentacioni i Juniorve pjesmarrës në FINA World Junior Swimming Championships 2019
19 Gusht, 2019
Lajme nga Kampionati Botëror i Notit (Gwangju ) dhe Lojrat Rinore Europiane (Baku)
27 Korrik, 2019

Ka përfunduar me sukses gara e radhës Kampionati i Kosovës 2019 , ku morrën pjesë 14 Klube dhe 6 shkolla noti me gjithësej 248 garues.
Fitues në kategorin apsolute u shpallën K.N.”STEP” tek Vajzat dhe K.N.”TERMOPAN” tek meshkujt.
Faleminderojm sponzorët Pruthi Sport Pro dhe Kompanin Frutomania që u përkujdesën të ndanin shpërblime për garuesit më të mirë, dhe pije freskuese për të gjithë pjesmarrësit!