Edirne Cup (TUR)
8 Shkurt, 2019
Aprovohen kerkesat per organizimin e seminareve FINA
11 Janar, 2019

Ka filluar në pishinen e sh.f.m.Zenit gara Kupa “ZAHIR PAJAZITI” që po zhvillohet per herë të katert, ne nderim të herojve kombëtar Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu, perjetesishtë falemderit jetës dhe vepres së Herojove të kombit!