Art Krasniqi shkëlqen në Kampionatin e Gjermanisë në ujra të hapura.
29 Qershor, 2019
Dita e tretë e garave “CUPA COMEN”
23 Qershor, 2019

FEDERATA E NOTIT E KOSOVËS NË BASHKËPUNIM ME FAKULTETIN E EDUKIMIT FIZIK DHE SPORTIT ORGANIZON:

SEMINAR PËR SHPËTIMTARË NË UJË
SEMINARI ZGJATË DY DITË
Më 01.07.2019 dhe 02.07.2019 në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit dhe Pishinën e Gërmisë

Më 01.07.2019 ora 9.00-10.00 paraqitja e pjesmarrëve (regjistrimi) amfiteatri I FEFS.
Më:01.06.2016 ora 10.00 -13.00 – Ligjërata teorike,(amfiteatër)

Më:02.06.2016 ora 10.00 – 14.00 – Ligjërata praktike. (Pishina e Gërmisë)

Pjesmarrësit do të pajisen me literaturë përkatëse.
Në përfundim të kursit kandidatët do ti nënshtrohen testimit nga teoria dhe praktika e shpëtimit.
Kandidatët të cilët vlerësohen me sukses nga komisioni profesional, do të pajisen me certifikata të shpëtimtarit.

( të interesuarit më gjerësisht njoftohen në daten e paraqitjes ose në:
E-mail : fnk2008@hotmail.com – tel: në zyre 038 – 245- 207 dhe celular: 044 – 163-153, 044-174-318 dhe 044-294-237

Ligjerues në këtë seminar janë :
1. Prof.dr. Hasim Rushiti
2. Mr.sc. Ilir Gllareva
3. Prof.Ismail Kasumi nga FNK