Seminari – FINA Water Polo Development School for Referees
20 Prill, 2019
Ceremonia e ndarjes së çmimeve “Sportisti i vitit 2018”
27 Mars, 2019

Z.Andy Hoepelman do të ligjeroj në seminarin ndërkombëtar të FINA, në Kosovë për gjyqetaret e Waterpolos, Seminar që organizohet nga Federata e Notit e Kosovës dhe mbeshtetet nga Federata nderkombëtare e Notit FINA.
Në këtë seminar do të ketë pjesmarres dhe nga Suedia, Shqipëria dhe Kosova, është ky një fillim i mirë për të mësuar për Sportin e Waterpolos si dhe një vazhdim i realizimit të planit dhe programit të Federatës në avancimin e resurseve njerzore për sportet ujore!
z.Hoepelman është një prej njohësve shumë të mirë të Waterpolos, dhe gjithashtu fituës i medaljes së bronzët Olimpike më Holanden në vitin 1976 në LO të zhvilluara në Montreal!