FINA Diving Development School for Judges
Maj 26, 2019
Reprezentacioni i Kosovës pjesmarrëse në Kampionatin Ballkanik për junior
Maj 15, 2019

Gjatë vikendit dy gjyqëtarët më licencë ndërkombëtare, Prof. dr.Hasim Rushiti dhe Ilir Gllareva ishin pjesmarrës në seminarin ndërkombëtar të Notit “13th FINA WORLD SWIMMING OFFICIALS SEMINAR”
11-12 May 2019/ Budapest ( HUN).
Në seminar pjesmarrës ishinë gjyqetar që janë pjesë e listës zyrtare të federatës Botrore të Notit FINA nga e gjithë Bota!