Arritja e reprezentacionit të Kosovës në Gwangju
18 Korrik, 2019
Kampi i reprezentacionit i organizuar nga Federata e Notit e Kosovës
4 Korrik, 2019

Sot me 06 Korrik sekretari i Federatës së Notit Astrit Haliti se bashku më trajnerin Kujtim Kito ishin në vizitë në Tiranë te sportisti Murlan Asllani i cili para disa dite pësoj një lendim të rënd në unazat e qafës, gjendja momentale e Murlanit është duke u përmisuar, por se kerkon ende kohë dhe tretmanë/rehabilitim jashtë shtetit, ne siguruam prinderit e Murlanit se perkrahja e komunitetit të notit dhe të gjithë njerzve do të vazhdoj deri sa Murlani të ju kthehet ushtrimeve dhe garave të Notit!
Forca Murlan djali.
Forca Kampion.