2021


 • Kampi i Reprezentacionit

  Data : 05-12/01/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Pejë
 • Kupa "Zahir Pajaziti"

  Data : 26/01/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Mbarëkombëtar
  Vendi : Zenit
 • Mimosa Cup 2021

  Data : 15-16/02/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Hercegnovi(MNE)
 • Kupa "Pavarësia"

  Data : 23/02/2021
  Grupmosha : Grupmosha
  Kategoria : Mbarëkombëtar
  Vendi : Zenit
 • Seminar për gjyqtar ë rinj dhe zyrtar të Sportit të Notit

  Data : 07-08/05/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit
 • Kampionati Ballkanik

  Data : TBC
  Grupmosha : 2003-2004
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : TBC
 • Kampionati Evropian i Notit

  Data :10-23/05/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Budapest(HUN)
 • Kampionati Europian i Notit në ujra të hapura

  Data :10-23/05/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Budapest(HUN)
 • Maratona kualifikuese për Lojrat Olimpike

  Data : 19/06/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Setubal - POR
 • TEUTA CUP III

  Data : 05-07/06/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Durrës
 • COMEN CUP 2021

  Data : TBC
  Grupmosha : M-2004-05, F-2006-07
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : TBC
 • Turne Waterpolli

  Data : TBC
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi :
 • Lojrat Olimpike TOKYO 2021

  Data :24.07-09.08. 2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Tokyo(JAP)
 • Kampionati Evropian i Notit Junior

  Data :TBC
  Grupmosha : Junior
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : TBC
 • Kampionati i Kosovës 50m

  Data : Korrik-Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi :
 • Kërcimet nga ura e fshejt

  Data : Korrik
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Ura e fshejt- Gjakovë
 • Kampionati i Kosovës në kërcime nga trampulina

  TBC
 • Maratona Ndërkombëtare Kosova 2021

  Data : Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Liqeni i Batllavës
 • Kupa e Kosovës 2021

  Data : Nëntor
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi :
 • Kampionati i Kosovës 25m

  Data : Tetor
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi :
 • Kampionati Botëror 25m

  Data : 15-20/12/2021
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Abu Dhabi(UAE)
 • Seminari FINA për trajner (NOT)

 • Seminari FINA për trajner (WATERPOLO)

 • Seminari për licencimin e shpëtimtarëve

 • Garat zyrtare të kalendarit LEN

 • Garat zyrtare të kalendarit FINA

2020


 • Kampi i reprezentacionit

  Data : 05-12/01/2020
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Pejë
 • Kupa "Zahir Pajaziti V"

  Data : 26/01/2020
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Mbarkombëtar
  Vendi : Zenit
 • Mimosa Cup 2019

  Data : 15-16/02/2020
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Hercegnove(MNE)
 • Kupa "Pavarësia"

  Data : 23/02/2020
  Grupmosha : Grupmosha
  Kategoria : Mbarkombëtare
  Vendi : Zenit
 • Seminari për gjyqtar të rinj

  Data : 07-08/03/2020
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Fakulteti i Kulturës Fizike dhe Sportit
 • Kampi i reprezentacionit

  Data : 28 Mars - 07 Prill /2020
  Grupmosha : Road to PARIS
  Kategoria : KOS
  Vendi : ONIX
 • Kampionati Ballkanik

  Data :
  Grupmosha : 2002-03-M, 2003-04-F
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Shkup(MKD)
 • Kampionati Europian i Notit

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Budapest(HUN)
 • Kampionati Europian i Notit në ujra të hapura

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Budapest(HUN)
 • Maratona kualifikuese për Lojrat Olimpike

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Fukuoka(JAP)
 • TEUTA CUP III

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Durrës
 • COMEN CUP

  Data :
  Grupmosha : Grupmosha M-2004-05, F-2006-07
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi :
 • Turne Waterpolli

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi :
 • Lojrat Olimpike TOKYO 2020

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Tokyo(JAP)
 • Kampionati Europian i Notit Junior

  Data :
  Grupmosha : Junior
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Aberden(GBR)
 • Kampionati i Kosovës 50m

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi :
 • Kërcimet nga ura e fshejt

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Ura e fshejt- Gjakovë
 • Kampionati i Kosovës në kërcime nga trampulina

 • Maratona Ndërkombëtare Kosova 2020

  Data : Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Liqeni i Batllavës
 • Kupa e Kosovës 2020

  Data : Nëntor
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi :
 • Kampionati i Kosovës 25m

  Data : Tetor
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi :
 • Kampionati Botëror 25m

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : Ndëkombëtare
  Vendi : Abu Dhabi(UAE)
 • Seminari FINA për trajner (NOT)

 • Seminari FINA për trajner (WATERPOLO)

 • Seminari për licencimin e shpëtimtarëve

 • Gara memoriale "Esmir Shala 2020"

  Data :
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Banja e Malishevës
 • Garat zyrtare të kalendarit LEN

 • Garat zyrtare të kalendarit FINA

 • Fresh CUP

 • Sporting CUP

 • Kupa Ferizaj

 • Kupa e Paqes "Ibrahim Rugova"

2019


 • Kampi i Reprezentacionit

  Data : 08-14/01/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Durrës
 • Kampi i Shpresave

  Data :08-14/01/2019
  Grupmosha :
  Kategoria :KOS
  Vendi : Pejë
 • Kupa "ZAHIR PAJAZITI"

  Data :27/01/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Mbarëkombëtar
  Vendi : Pishina Zenit
 • Seminari nderkombëtar FINA online

  Data :01-03/02/2019
  Grupmosha : Trajner
  Kategoria : Ndërkombëtare
  Vendi : Hotel Sirius
 • Edirne CUP

  Data :08-10/02/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Turqi
 • Mimosa Cup 2019

  Data :17-18/02/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Herceg-Novi
 • Kupa "PAVARËSIA"

  Data :24/02/2019
  Grupmosha : Mbarëkombëtar
  Kategoria :
  Vendi :
 • Seminari nderkombëtar FINA

  Data :01-05/03/2019
  Grupmosha : Trajner
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Hotel Sirius
 • "Seminar për trajner , gjyqëtar dhe zyrtar të Sportit të Notit"

  Data :
  Grupmosha : Trajner-Gjyqetar
  Kategoria :Fed
  Vendi : Fakulteti I Edukimit Fizik dhe sportit
 • Kampi i Reprezentacionit

  Data :01-09/04/2019
  Grupmosha : Reprezentacioni
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • TEUTA CUP 2019

  Data : 07-09/06/2019
  Grupmosha :
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Programi TEUTA CUP
  Entry Form Teuta CUP 2019
  Vendi : Durrës
 • Kampionati Ballkanik

  Data :Maj
  Grupmosha : M-2001-02 F-2002-03
  Kategoria :Nderkomtare
  Vendi : Beograd
 • Turne Waterpoli

  Data :Korrik-Gushte
  Grupmosha :
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Seminari per licencimin e shpetimtarve

  Data :Maj-Qershor
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Kupa Comen

  Data :21-23 Qershor
  Grupmosha : M-2004-03 F-2005-06
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Burgas-BUL
 • Kampionati Europian i Notit Junior

  Data :03-07/07/2019
  Grupmosha : Junior
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Kazan-RUS
 • Kupa "ESMIR SHALA"

  Data : 26/07/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria : KOS
  Vendi : Banjë-Malishevë
 • Kampionati Botëror i Notit

  Data :12-28/07/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Gwangju-KOR
 • Kupa "BIFURKACIONI"

  Data :15/08/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi : Ferizaj
 • Kampionati Botëror i Notit JUNIOR

  Data :20-25/08/2019
  Grupmosha : Junior
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Budapesht-HUN
 • Lojrat Rinore

  Data :21-27/07/2019
  Grupmosha :
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Baku-AZE
 • Kampionati i Kosovës 50m

  Data :15-16 Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi : La Baia (Mitrovicë)
 • Kërcimet nga Ura e Fshejt

  Data :Korrik-Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Ura e fshejt
 • Kampionati i Kosovës ne kercime nga trampulina

  Data :Korrik-Gusht
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Maratona Ndërkombëtare Kosova 2019

  Data :12/8/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Liqeni I Batllavës
 • Kupa e Kosovës

  Data :Gusht
  Grupmosha :Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi :
 • Kampionati i Kosovës 25m

  Data :14-15/12/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :KOS
  Vendi : Pishina Zenit,Prugoc Prishtinë
 • Kampionati Europian 25m

  Data :04-08/12/2019
  Grupmosha : Hapur
  Kategoria :Ndërkombëtare
  Vendi : Gllazgow
 • FINA Water Polo Development School for Referees in 2019:

  Data :13-14 Prill 2019
  Vendi : Hotel Sirius
 • FINA Diving Development School

  Data : 25-26 Maj 2019
  Venti : Hotel Sirius
 • Garat zyrtare të kalendarit FINA

 • Garat zyrtare të kalendarit LEN