Dita e dytë e garave “CUPA COMEN”
23 Qershor, 2019
Reprezentacioni i Kosovës në garën ndërkomtare COMEN CUP 2019
20 Qershor, 2019

Në diten e parë të garave “CUPA COMEN”, që po zhvillohet në Burgas- BUL, janë paraqitur të 4 sportistet nga Kosova.
Paraqitja e sportistve tanë ishte e mirë duke pasur parasysh që sportistet permisuan kohët perslnale të tyre, dhe gjithashtu edhe kushtet në të cilat po sterviten këta sportist, por dhe pervoja e para në gara të këti niveli.
Rezultatet e sportistve ishinë këto:
Jona Haliti 100m Krol, koha:01.11.39 u rendit e 25-ta.
Jona Beqiri 100m Krol, koha: 01.09.87 u rendit e 24-ta

Vigan Bytyqi 100m Krol, koha:00.57.39 u rendit i 29-ti
Olt Kondirolli 100m Krol, koha:00.55.78 u rendit i 23-ti Rekord i ri i Kosovës për Kadet dhe Junior!
Rezultatet e garës mund ti gjeni:
https://www.bul-swimming.org/live/index.html

I urojm sportistët për rezultatet, suksese në garat në vazhdim!

____________________________________

Një rekord i ri shtetror!
Në diten e parë të garave “CUPA COMEN”, që po zhvillohet në Burgas- BUL, në garat e pasditës janë paraqitur Jona Beqiri dhe Olt Kondirolli.
Rezultatet e sportistve ishinë këto:
Jona Beqiri 200m Shpinë, koha: 02.41.94 u rendit e 16-ta

Olt Kondirolli 400m Krol, koha:04.24.60 u rendit i 15-ti Rekord i ri apsolut i Kosovës!
Rezultatet e garës mund ti gjeni:
https://www.bul-swimming.org/live/index.html

I urojm sportistët për rezultatet, suksese në garat në vazhdim!