Eda Zeqiri dhe Olt Kondirolli marrin ftesën për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike #Tokio2020
30 Qershor, 2021

10/07/2021
Kampionati Evropian i Notit për Junior 06-11.07.2021 Romë ITA.
Në ditën e pestë të garave që po zhvillohen në Romë ITA ,janë paraqitur sportist:
Olt Kondirolli në disiplinën 50m Krol u rendit e 80 me kohen 00.25.49
Vigan Bytyqi në disiplinën 50m Krol u rendit e 78 me kohen 00.25.45
Jona Beqiri në disiplinën 200m Shpinë u rendit e 24 me kohen 02.31.03
Me këto paraqije sportistet tanë e mbyllin pjesmarrjen në këtë garë.

09/07/2021
Kampionati Evropian i Notit për Junior 06-11.07.2021 Romë ITA.
Në ditën e katërt të garave që po zhvillohen në Romë ITA ,janë paraqitur sportist:
Eda Zeqiri në disiplinën 50m Shpinë u rendit e 32 me kohen 00.31.74
Jona Beqiri në disiplinën 50m Shpinë u rendit e 34 me kohen 00.32.86
Olt Kondirolli në disiplinën 200m Krol u rendit e 48 me kohen 02.05.15
Jona Beqiri në disiplinën 200m MIX u rendit e 33 me kohen 02.35.36
Nesër në ditën e pestë ne programin në vazhdim paraqitet sportistet:
Joma Beqiri në 200m Shpinë
Olt Kondirolli në 50m Krol
Vigan Bytyqi në 50m Krol
Urojmë paraqitje sa më të mirë në vazhdim të garave!

08/07/2021
Kampionati Evropian i Notit për Junior 06-11.07.2021 Romë ITA.
Në ditën e tretë të garave që po zhvillohen në Romë ITA ,është paraqitur sportistja:
Eda Zeqiri që garoj në disiplinën 200m Krol u rendit e 55 me kohen 02.17.36
Nesër në ditën e katërt ne programin në vazhdim paraqitet sportistet:
Eda Zeqiri në 50m Shpinë
Joma Beqiri në 50m Shpinë & 200m MIX
Olt Kondirolli në 200m Krol
Urojmë sportistet te kenë paraqitje sa më të mirë në vazhdim të garave!

07/07/2021
Kampionati Evropian i Notit për Junior 06-11.07.2021 Romë ITA.
Në ditën e dytë të garave që po zhvillohen në Romë ITA ,janë paraqitur sportistët:
Vigan Bytyqi që garoj në disiplinën 100m Krol dhe u rendit i 83 me kohen 00.55.30 sec.
Olt Kondirolli që garoj në disiplinën 100m Krol dhe u rendit i 84 me kohen 00.55.50 sec.
Eda Zeqiri që garoj në disiplinën 100m Shpinë u rendit e 47 me kohen 01.08.50
Jona Beqiri që garoj në disiplinën 100m Shpinë u rendit e 50 me kohen 01.11.49
Nesër në programin në vazhdim paraqitet sportistja:
Eda Zeqiri në 200m Krol,
Urojmë sportistet te kenë paraqitje sa më të mirë në vazhdim të garave!

06/07/2021
Kampionati Evropian i Notit për Junior 06-11.07.2021 Romë ITA.
Në diten e parë të garave që po zhvillohen në Romë ITA ,janë paraqitur sportistet:
Vigan Bytyqi që garoj në diciplinen 50m Delfin dhe u rendit i 67 me kohen 27.35 sec.
Eda Zeqiri që garoj në disiplinen 100m Krol urendit e 71 me kohen 01.03.19.
Neser ne programin në vazhdim paraqiten sportistet:
Olt Kondirolli dhe Vigan Bytyqi në 100m Krol dhe Jona Beqiri e Eda Zeqiri në 100m Shpinë,
Urojm sportistet te kenë paraqitje sa më të mirë në vazhdim të garave!!!

05/07/2021
Para ushtrimeve të mengjesit në qendren Olimpike në Romë ITA!!!
Kampionati Europian i Notit për Junior 06-11.07.2021
Vigan Bytyqi, Jona Beqiri, Rron Thaqi, Eda Zeqiri, Olt Kondirolli!!!

04/07/2021
Reprezentacioni i Kosovës në Not sot ka udhëtuar për në Romë ITA, ku do të marrë pjesë në Kampionatin Evropian për Junior që zhvillohet nga data 06-11.07.2021!
Sportistet
Olt Kondirolli
Vigan Bytyqi
Eda Zeqiri dhe
Jona Beqiri
Trajneri
Rron Thaqi
Do të perfaqësojn Kosovën në këtë aktivitet dhe do të garojn përball moshatarve nga e gjithë Evropa urojm që sportistet të kenë paraqitje sa më të mirë!