TEUTA CUP III
21 Qershor, 2021
TEUTA CUP III (2021)
4 Qershor, 2021

Presidenti i z. A.Haliti dhe anëtari i Bordit Ekzekutiv z.K.Kito po marrin pjesë në punimet e asambles së përgjithshme të Federatës Botërore të Notit (FINA), që po zhvillohet në Doha-Qatar.
Gjatë qëndrimit në Doha zyrtaret e Federatës sonë do të kenë takime me zyrtar të Federatave të ndryshme dhe zyrtar të FINA dhe LEN.