Memorandum bashkëpunimi FNK-MKRS
8 Maj, 2021
FINA Online Clinic for Water Polo Coaches
23 Mars, 2021

Gjatë datave 27-30 Mars u mbajt me sukses klinika e radhës e mbështetur nga FINA “FINA Online Swimming Clinic for Coaches ” (Kursi i avancuar për trajnerët e notit).
Ligjërimi u mbajt nga trajneri Dr.Genadijus Sokolovas i cili njihet si një nga studiuesit më eminent në botën e notit.
Dr.Sokolovas është doktor i shkencave sportive ku ka pasur rastin të punoj me elitën e notit duke përfshirë Michael Phelps, Natalie Coughlin gjithashtu është pjesë e Komitetit Olimpik të Shteteve të Bashkuar të Amerikës
Federata jonë shpreh falënderim për Federatën Botërore FINA për mbështetjen e vazhdueshme në zhvillimin e sportit të notit, si dhe ligjëruesin Dr.Sokolovas që çdo herë shpreh gatishmëri që të ndaj njohurit e tij me ne ku dihet edhe kontributi i tij në vitin 2019 gjatë trajnimit FINA Coaches Certification Course Coach Level (L2) .