Kampionati Evropian i Notit në pishina të shkurta 2019 – LEN European Short Course Swimming Championships 2019
9 Dhjetor, 2019
Java Evropiane e Sportit #BEACTIVE
8 Tetor, 2019

Sot ka filluar seminari i rradhës FINA SW Coaches Certification Course – Assistant Coach Level 1 (KOS) . Në këtë seminar marrin pjesë trajner nga
Kosova 🇽🇰 ,
Shqipëria 🇦🇱,
dhe Bosnja🇧🇦 .
Seminari është duke u udhëhequr nga trajneri i mirënjohur 🇺🇦Ukrainas Gennadii Kliuchnyk.