FINA Home Workout Routina
16 Prill, 2020
Kupa “Pavarësia” 2020
16 Shkurt, 2020

Federata e Notit e Kosovës bëhet pjesë e aktivitetit të organizuar nën motot “Rri n’shpi”, “Bëj sport”, “Këknaqu” nga Komiteti Olimpik i Kosovës për shënimin e 6 Prillit – Ditës Ddërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe.
Faleminderojmë të gjithë notuesit për gatishmërinë e tyre të jenë pjesë e këtij aktiviteti.
#StayHome #DoSports #BeHappy #WhiteCard #WhiteCardKosova #April6
#Swimming #Diving #ArtisticSwimming #WaterPolo #OpenWater #NotiSportExtrem