Ceremonia e ndarjes së çmimeve “Sportisti i vitit 2018”
27 Mars, 2019
FINA Coaches Certification Course (L2)
26 Shkurt, 2019

Ka filluar FINA Coaches Certification Course Coach Level (L2) e cila do të mbahet nga data 1 Mars 2019 deri me 05 Mars 2019. Në ketë seminar do të ligjëroj Dr.Genadijus Sokolovas i cili njihet si një nga studiuesit më eminent në botën e notit.
Dr.Sokolovas ka qenë drejtor i shkencave sportive ku ka pasur rastin të punoj me elitën e notit duke përfshirë Michael Phelps, Natalie Coughlin.
Në kë seminar po marrin pjese trajner nga Kosova,Shqipëria,Maqedonia,Greqia,Katari,Brazili dhe Sllovenia.