Kupa “Zahir Pajaziti V” 2020
24 Janar, 2020
Kupa e Kosovës 2019
20 Dhjetor, 2019

Ka përfunduar me sukses kampi i Reprezentacionit të Kosovës ne not. Kampi u zhvillua në pishinën ONIX në Pejë nga data 05 Janar 2020 e gjerë me sot. Pjesmarrës në këtë kamp ishin 35 sportist të grupmoshave të ndryshme.
Në këtë kamp u realizua një program i veqant i ushtrimeve ku synohet përmisimi dhe arritja e rezultateve sa më të mira të sportistëve pjesmarrës, gjithashtu vlenë të thekësohet se gjatë kampit sportistët i’u nënshtruan testeve nga antropometria dhe disa testeve motorike bazë të cilat do të sherbejnë për statusin psikosomatik të sportistve dhe percjelljës së performancës së tyre në vijim!
Për këtë kamp shfaqën interesim dhe na vizituan z.Shahsivar Haxhia – Sekretar në Komitetin Olimpik të Kosovës , z.Valdet Shoshi – shef i sportit në komunën e Pejës.
Gjatë vitit pritet të realizohen edhe kampe të tjera