Kampionati i Kosovës në Not në pishina të shkurta (25m)
15 Dhjetor, 2019
FINA SW Coaches Certification Course – Assistant Coach Level 1
8 Tetor, 2019

Reprezentacioni i Kosovës në not nga data 04-08/12/2019 do të marrë pjesë në Glazgow-GBR, Në Kampionatin Evropian të Notit në pishina të shkurta (25m),LEN European short course Swimming Championships 2019

Në përberje të reprezentacionit janë këta sportist:
Vajzat:
Fjorda Shabani!
Meshkujt:
Dren Ukimeraj, Dasar Xhambazi, Olt Kondirolli dhe Arti Krasniqi
Trajner:
Granit Morina
Sportistet tanë i fillojn garat neser, Urojm që të kenë paraqitje sa më të mirë në këtë kampionat!

Dita e parë
Kater Rekorde te reja ne fillim te Kampionatit Europian.

Dita e parë e Kampionatit Evropian të Notit në pishina të shkurta(25m) që po zhvillohet në Glasgow-GBR, reprezentuesit tanë patën paraqitje shumë të mirë duke përmirësuar katër rekorde apsolute të Kosovës.
Sportistet që u paraqiten sot arriten këto rezultate:
Dren Ukimeraj u paraqit ne disiplinen 100m delfin u rendit i 61 me kohe 00:59:95 rekord i ri i Kosovës
Dasar Xhambazi u paraqit ne disiplinen 50m bretkocë u rendit i 48 me kohe 00.29.58 rekord i ri i Kosovës
Arti Krasniqi u paraqit ne disiplinen 400m krol u rendit i 43 me kohe 03.56.58 rekord i ri i Kosovës
Fjorda Shabani u paraqit ne disiplinen 100m shpine u rendit e 36 me kohe 01.08.68
Shtafeta 4×50m krol meshkuj me perberje: Olt Kondirolli, Dren Ukimeraj, Dasar Xhambazi dhe Arti Krasniqi u rendit e 16 me kohen 01.40.28 dhe vendosen rekord te ri te Kosovës

Dita e dytë
Tri Rekorde te reja ne diten e dytë të Kampionatit Europian.

Dita e dytë e Kampionatit Evropian të Notit në pishina të shkurta(25m) që po zhvillohet në Glasgow-GBR, reprezentuesit tanë vazhduan me paraqitje shumë të mirë duke përmirësuar edhe tri rekorde apsolute të Kosovës.
Sportistet që u paraqiten sot arriten këto rezultate:
Dren Ukimeraj u paraqit ne disiplinen 100m Shpinë u rendit i 62 me kohe 01:00:59

Olt Kondirolli u paraqit ne disiplinen 200m Krol u rendit i 56 me kohe 01.57.81 rekord i ri i Kosovës.

Arti Krasniqi u paraqit ne disiplinen 400m MIX u rendit i 28 me kohe 04.26.01 rekord i ri i Kosovës.

Fjorda Shabani u paraqit ne disiplinen 100m Krol u rendit e 61 me kohe 01.01.34 Rekord i ri i Kosovës.

Dita e tretë
Edhe dy Rekorde te reja ne diten e tretë të Kampionatit Europian.

Dita e tretë e Kampionatit Evropian të Notit në pishina të shkurta(25m) që po zhvillohet në Glasgow-GBR, reprezentuesit tanë vazhduan me paraqitje shumë të mirë duke përmirësuar edhe dy rekorde apsolute të Kosovës.
Sportistet që u paraqiten sot arriten këto rezultate:

Dren Ukimeraj u paraqit ne disiplinen 50m Krol u rendit i 69 me kohe 00:25:51

Dasar Xhambazi u paraqit ne disiplinen 100m Bretkocë u rendit i 47 me kohe 01.06.06 rekord i ri i Kosovës.

Arti Krasniqi u paraqit ne disiplinen 200m MIX u rendit i 48 me kohe 02.04.35 rekord i ri i Kosovës

Urojm qe edhe dy ditet në vazhdim të kenë paraqitje edhe më të mirë!

Dita e katërt
Edhe një Rekord i ri ne diten e katertë të Kampionatit Europian.

Dita e katertë e Kampionatit Evropian të Notit në pishina të shkurta(25m) që po zhvillohet në Glasgow-GBR, reprezentuesit tanë vazhduan me paraqitje shumë të mirë duke përmirësuar edhe një rekord të ri apsolut të Kosovës.
Sportistet që u paraqiten sot arriten këto rezultate:

Dasar Xhambazi u paraqit ne disiplinen 50m Delfin u rendit i 44 me kohe 00.27.15.

Olt Kondirolli u paraqit ne disiplinen 100m Krol u rendit i 76 me kohe 00:55:09

Dren Ukimeraj u paraqit ne disiplinen 100m Krol u rendit i 77 me kohe 00:55:40

Fjorda Shabani u paraqit ne disiplinen 50m Shpinë u rendit e 34 me kohe 00.32.34.

Arti Krasniqi u paraqit ne disiplinen 100m MIX u rendit i 41 me kohe 00.57.49 rekord i ri i Kosovës

Urojm qe edhe në diten e neserme të kenë paraqitje edhe më të mirë!

Dita e pestë
Në diten e fundit edhe dy Rekorde te reja nga reprezentusit tanë në Kampionatit Europian.

Dita e pestë dhe e fundit ne Kampionatit Evropian të Notit në pishina të shkurta(25m) që po zhvillohet në Glasgow-GBR, Spotistet tanë vazhduan me paraqitje shumë të mirë duke përmirësuar edhe dy rekorde të reja apsolute të Kosovës.
Sportistet që u paraqiten sot arriten këto rezultate:

Dren Ukimeraj u paraqit ne disiplinen 50m Shpinë u rendit i 59 me kohe 00:27:54 Rekord i ri i Kosovës!

Fjorda Shabani u paraqit ne disiplinen 50m Krol u rendit e 53 me kohe 00.28.04

Shtafeta 4x50m MIX meshkujt e përbër nga Dren Ukimeraj
Dasar Xhambazi
Arti Krasniqi dhe
Olt Kondirolli
U renditen ne vendin e 22 me kohe n 01.47.34 qe njiherit vendosen rekord te ri apsolut të Kosovës!

Në pergjithësi ishte paraqitje shumë e mirë e sportistve tanë me vet faktin që u permisuan 12 rekorde apsolute të Kosovës, shpresojm dhe besojm shumë qe për kta sportist por edhe sportistet e rinjë do të ndertohen pishina që të ju mundesojnë ushtrime ne kushte më të mira dhe sigurishte edhe rezultatet do te avancohen më hapa edhe më të mdhënjë!