Kupa e Kosovës 2019
20 Dhjetor, 2019
Kampionati Evropian i Notit në pishina të shkurta 2019 – LEN European Short Course Swimming Championships 2019
9 Dhjetor, 2019

Ka pëfunduar me sukses Kampionati i Kosovës në Not në pishina të shkurta (25m), i cili u zhvillua në pishinën ZENIT në datat 14-15/12/2019.
Pjesmarrës në këtë kampionat ishin 14 klube dhe 4 shkolla noti me rreth 170 sportist.

Rezultatet ekipore në bazë të kategorive janë këto.

Kategoria Fillestare
1.K.N Nemo – 120 pikë
2.K.N Mitrovica – 46 pikë
3.K.N Shkolla Zenit – 1 pikë

Kategoria Fillestar
1.K.N O2 Prizreni – 36 pikë
2.K.N Shkolla Zenit – 18 pikë
3.K.N Ilirida – 14 pikë

Kategoria Yllka
1.K.N Mitrovica – 106 pikë
2.K.N H2O – 66 pikë
3.K.N Prishtina – 51 pikë

Kategoria Fatosët
1.K.N Ilirida – 97 pikë
2.K.N Prishtina -26 pikë
3.K.N O2 Prizreni – 22 pikë

Kategoria Pionere
1.K.N H2O – 143 pikë
2.K.N Prishtina – 84 pikë
3.K.N Zenit – 33 pikë

Kategoria Pioner
1.K.N Termopan – 79 pikë
2.K.N O2 Prizreni – 58 pikë
3.K.N Nemo – 56 pikë

Kategoria Kadete
1.K.N Mitrovica – 157 pikë
2.K.N Zenit – 63 pikë
3.K.N Termopan – 37 pikë

Kategoria Kadet
1.K.N Nemo – 80 pikë
2.K.N Termopan – 79 pikë
3.K.N Ilirida – 60 pikë

Kategoria Juniore
1.K.N Mitrovica – 135 pikë
2.K.N Shkolla Zenit – 27 pikë
3.Sh.N Ferizaji – 11 pikë

Kategoria Junior
1.K.N Zenit – 72 pikë
2.K.N Termopan – 66 pikë
3.K.N Besa – 28 pikë

Kategoria Apsolute Femrat
1.K.N Mitrovica – 86 pikë
2.K.N Zenit – 63 pikë
3.K.N H2O – 12 pikë

Kategoria Apsolute Meshkujt
1.K.N Termopan – 131 pikë
2.K.N Zenit – 78 pikë
3.K.N Nemo – 48 pikë

të gjitha rezultatet individuale mund ti gjeni në linkun http://kosovo-asf.org/Data/Results/2019/KampionatiKosoves25m2019/