MIMOSA CUP 2020
16 Shkurt, 2020
Kupa “Zahir Pajaziti V” 2020
24 Janar, 2020

Sot është mbajtur gara në nderim të herojve të Kosovës Zahir Pajaziti Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu, kupa “ZAHIR PAJAZITI V”, pjesmarrës ishin rreth 140 garues nga klubet e Kosovës.
Plasmani i përgjithshëm i klubeve fituese ishte ky:
🏆Vendi i parë Klubi i Sporteve të ujit ZENIT me 90 pikë
🔸️Vendi i dytë Klubi i Notit TERMOPAN me 89 pikë
🔹️Vendi i tretë Klubi i Notit ILIRIDA 59 pikë.
🔸️Vendi i tretë Klubi i Notit H2O me 59 pikë.
🔹️Vendi i katërt Klubi i Notit NEMO me 45 pikë
🔸️Vendi i pestë Klubi i Notit MITROVICA me 41 pikë.
🔹️Vendi i gjashtë Klubi i Notit SHKOLLA ZENIT me 38 pikë
🔸️Vendi i shtatë Klubi i Notit PRISHTINA me 23 pikë
🔹️Vendi i tetë Shkolla e Notit FERIZAJ me 21 pikë
🔸️Vendi i nëntë Klubi i Notit KASTRIOTI me 4 pikë
🔹️Vendi i dhjetë Klubi i Notit BESA me 1 pikë

Dy notuesit më të mirë të kësaj gare në bazë të pikëve FINA nga dy diciplina garuese u shpallën 🥇FJORDA SHABANI tek vajzat dhe 🥇DASAR XHAMBAZI tek meshkujt.