World Aquatic Day – Waterpolo Promotion
23 Gusht, 2019
Reprezentacioni i Juniorve pjesmarrës në FINA World Junior Swimming Championships 2019
19 Gusht, 2019

24 Gusht
Rekordi i gjashtë Kombetarë per Kosovën në diten e pestë të Kampionatit Botror të Notit për Junior që po zhvillohet në Budapesht-HUN,
Sot me 24.08.2019 kanë garuar.

Fjorda Shabani garoj në 50m Krol dhe pati kohen 00:28:64 dhe u rendit e 75 nga 102 pjesmarrese.

Dasar Xhambazi, garoj në 50m Bretkocë dhe pati kohen 00:29:74 dhe u rendit e 41 nga 74 pjesmarres.
Rekord i ri apsolut i Kosovës

Hana Fejzullahu, garoj në 100m Delfin dhe pati kohen 01:08:63 dhe u rendit e 54 nga 61 pjesmarrëse.

Olt Kondirolli garoj në 100m Krol dhe pati kohen 00:56:12 dhe u rendit e 96 nga 118 pjesmarrës.

Dren Ukimeraj, garoj në 100m Krol dhe pati kohen 00:55:84 dhe u rendit e 91 nga 118 pjesmarrës.

Urojm sportistet per paraqitjet e tyre në diten e sotme dhe gjithashtu paraqitje sa më të mira neser në diten e fundit të këti kampionati!


23 Gusht
Edhe një rekord Kombetare per Kosovën në diten e katërt të Kampionatit Botror të Notit për Junior që po zhvillohet në Budapesht-HUN,
Sot me 23.08.2019 kanë garuar.

Fjorda Shabani garoj në 50m Shpinë dhe pati kohen 00:32:44 dhe u rendit e 49 nga 73 pjesmarrese.

Eda Zeqiri, garoj në 50m Shpinë dhe pati kohen 00:31:15 dhe u rendit e 40 nga 73 pjesmarrese.

Dasar Xhambazi, garoj në 50m Delfinë dhe pati kohen 00:27:43 dhe u rendit e 73 nga 92 pjesmarres.

Vigan Bytyqi, garoj në 50m Delfin dhe pati kohen 00:28:53 dhe u rendit e 85 nga 92 pjesmarrës.

Shtafeta e meshkujve në perbërje Dren Ukimeraj, Dion Kadriu, Vigan Bytyqi dhe Olt Kondirolli garuan në 4x200m Krol dhe arriten kohen 08:18:09 dhe u rendit e 14 nga 16 stafeta pjesmarres.
Kjo shtafet ka vendosur rekord te ri të Kosovës!

Urojm sportistet per paraqitjet e tyre në diten e sotme dhe gjithashtu paraqitje sa më të mira në vazhdim të këti kampionati!


23 Gusht

Edhe dy rekorde të reja Kombetare per Kosovën në diten e tretë të Kampionatit Botror të Notit për Junior që po zhvillohet në Budapesht-HUN,
Sot me 22.08.2019 kanë garuar.

Fjorda Shabani garoj në 50m Delfin dhe pati kohen 00:30:68 dhe u rendit e 65 nga 78 pjesmarrese.

Eda Zeqiri, garoj në 200m Shpinë dhe pati kohen 02:32:91 dhe u rendit e 43 nga 51 pjesmarrese.

Dion Kadriu, garoj në 50m Krol dhe pati kohen 00:26:01 dhe u rendit e 96 nga 110 pjesmarres.

Vigan Bytyqi, garoj në 50m Krol dhe pati kohen 00:26:26 dhe u rendit e 98 nga 110 pjesmarres.

Dren Ukimeraj, garoj në 50m Shpinë dhe pati kohen 00:28:64 dhe u rendit e 62 nga 85 pjesmarres. Koha e arritur është rekord apsolut i Kosovës, dhe ky është rekordi i dytë i vendosur nga Dreni.

Shtafeta e kombinuar në perbërje Dren Ukimeraj, Hana Fejzullahu, Fjorda Shabani dhe Olt Kondirolli garuan në 4x100m Krol dhe arriten kohen 03:59:55 dhe u rendit e 20 nga 27 stafeta pjesmarres.
Kjo shtafet ka vendosur rekord te ri të Kosovës!

Urojm sportistet per paraqitjet e tyre në diten e sotme dhe gjithashtu paraqitje sa më të mira në vazhdim të këti kampionati!


21 Gusht
Dy rekorde të reja Kombetare per Kosovën në diten e dytë të Kampionatit Botror të Notit për Junior që po zhvillohet në Budapesht-HUN,

Sot kanë garuar sportistet tanë të cilet paten këto rezultate:

Fjorda Shabani garoj në 100m Krol dhe pati kohen 01;03.42 dhe u rendit e 95 nga 111 pjesmarrese.

Hana Fejzullahu, garoj në 200m Delfin dhe pati kohen 02;31;35 dhe u rendit e 32 nga 36 pjesmarrese, Koha e arritur nga HANA është edhe rekord i ri Apsolut i Kosovës

Dion Kadriu, garoj në 100m Delfin dhe pati kohen 01;01;48 dhe u rendit e 68 nga 82 pjesmarres, Koha e arritur nga DIONI është edhe rekord i ri Apsolut i Kosovës

Vigan Bytyqi, garoj në 100m Delfin dhe pati kohen 01;02;39 dhe u rendit e 72 nga 82 pjesmarres.

Dren Ukimeraj, garoj në 200m Krol dhe pati kohen 02;02;70 dhe u rendit e 65 nga 84 pjesmarres.

Olt Kondirolli, garoj në 200m Krol dhe pati kohen 02;01.94 dhe u rendit e 61 nga 84 pjesmarres.

Shtafeta e kombinuar në perbërje Eda Zeqiri, Dasar Xhambazi, Dion Kadriu dhe Fjorda Shabani garuan në 4x100m MIX dhe arriten kohen 04;25;54 dhe u rendit e 26 nga 31 stafeta pjesmarres.

Neser pritet të garojn sportistet:
Fjorda Shabani dhe Hana Fejzullahu në 50m Delfinë
Dren Ukimeraj në 50m Shpinë
Dion Kadriu dhe Vigan Bytyqi në 50m Krol
Eda Zeqiri në 200m Shpinë dhe
Stafeta 4x100m Krol e perzier.

Urojm sportistet per paraqitjet e tyre në diten e sotme dhe gjithashtu paraqitje sa më të mira në vazhdim të këti kampionati!


20 Gusht

Një rekord i ri Kombetar per Kosovën në diten e parë të Kampionatit Botror të Notit për Junior që po zhvillohet në Budapesht-HUN, e ku po marrin pjesë 110 shtete të Botës më rrethë 1100 sportist.

Sot kanë garuar edhe sportistet tanë të cilet paten këto rezultate:

Fjorda Shabani garoj në 100m Shpinë dhe pati kohen 01;10.32 dhe u rendit e 54 nga 72 pjesmarrese.

Eda Zeqiri, garoj në 100m Shpinë dhe pati kohen 01;08.46 dhe u rendit e 48 nga 72 pjesmarrese.

Dren Ukimeraj, garoj në 100m Shpinë dhe pati kohen 01;03.98 dhe u rendit e 71 nga 85 pjesmarres.
koha e arritur nga Dreni është edhe rekord i ri Apsolut i Kosovës
Olt Kondirolli, garoj në 400m Krol dhe pati kohen 04;25.28 dhe u rendit e 63 nga 72 pjesmarres.
Dasar Xhambazi garoj në 100m Bretkocë dhe pati kohen 01;10.76 dhe u rendit e 68 nga 79 pjesmarres.
Urojm që të kenë paraqitje sa më të mirë në vazhdim të këti kampionati!
Të gjitha rezultatet mund ti shihni online në linkun http://www.fina.org/…/fina-world-junior-swimming-ch…/results.