TEUTA CUP III (2021)
4 Qershor, 2021
Memorandum bashkëpunimi FNK-MKRS
8 Maj, 2021


21/05/2021
Në diten e pestë të Kampionatit Evropian të Notit qe po zhvillohet në Budapesht HUN,
Sportistet që u paraqiten sotë arriten rezultatet si më poshtë:
Arti Krasniqi në diciplinën 800m Krol koha 08.25.68 i renditur i 39.
Eda Zeqiri në diciplinën 100m Krol koha 01.01.39 e renditur e 67.
Era Budima në diciplinën 100m Krol koha 01.05.47 e renditur e 68.
Jona Macula në diciplinën 100m Krol koha 01.06.71 e renditur e 69.
Jona Beqiri në diciplinën 200m MIX koha 02.34.32 e renditur e 40.
Rekord i ri i Kosvës.
Neser në diten e gjashtë paraqiten sportistet si më poshtë:
Jona Beqiri në diciplinën 200m Shpinë.
Vigan Bytyqi, Olt Kondirolli dhe Dren Ukimeraj në diciplinën 50m Krol,
Shtafeta 4x100m Krol e perzier 2M&2F. Të gjithë sportistve ju urojm paraqitje sa më të mire edhe në ditet në vazhdim dhe gjithashtu i urojm për permisimin e rekordeve të Kosovës.
20/05/2021
Në diten e katertë të Kampionatit Evropian të Notit që po zhvillohet në Budapesht HUN, u paraqiten sportistet tanë dhe arriten rezultatet si më poshtë:
Arti Krasniqi në diciplinen 200m Krol Koha 01.58.03i renditur i 73.
Olt Kondirolli në diciplinen 200m Krol Koha 02.00.45 i renditur i 75. Rekord i Kosovës per junior.
Jona Beqiri në diciplinën 100m Shpine koha 01.10.98 e renditur e 48.
Neser në programin e garave garojn sportistet:
Arti Krasniqi në diciplinën 800m Krol
Eda Zeqiri, Era Budima dhe Jona Macula në diciplinën 100m Krol.
Jona Beqiri 200m MIX.
Sportistve tanë ju urojm paraqitje sa më të mirë në vazhdimin e garave.
19/05/2021
Në diten e tretë të Kampionatit Europian të Notit që po zhvillohet në Budapesht HUN, u paraqiten sportistet tanë dhe arriten edhe 3 rekorde të reja apsolute të Kosovës si më poshtë:
Arti Krasniqi në diciplinen 200m MIX Koha 02.07.29 i renditur i 37.
Rekord i Kosovës.
Dren Ukimeraj në diciplinen 100m Shpinë Koha 01.03.65 i renditur i 58. Rekord i Kosovës.
Eda Zeqiri në diciplinën 200m Krol koha 02.13.27 e renditur e 63. Rekord i Kosovës.
Era Budima në diciplinën 200m Krol koha 02.18.20 e renditur e 65.
Jona Macula në diciplinën 200m Krol koha 02.24.20 e renditur e 66.
Neser në programin e garave garojn sportistet:
Arti Krasniqi në diciplinën 200m Krol
Olt Kondirolli në diciplinën 200m Krol
Jona Beqiri në diciplinën 100m Shpinë.
Sportistve tanë ju urojm paraqitje sa më të mirë në vazhdimin e garave.
18/05/2021
Kanë perfunduar garat e tyre në diten e dytë të Kampionatit Europian të Notit që po zhvillohet në Budapesht HUN, Sportistet tanë sot paten këto paraqitje:
Vigan Bytyqi në diciplinen 100m Krol Koha 00.54.79 i renditur i 94.
Rekord i Kosovës për Junior dhe Kadet.
Olt Kondirolli në diciplinen 100m Krol Koha 00.55.13 i renditur i 96
Dren Ukimeraj në diciplinen 100m Krol Koha 00.57.09 i renditur i 98
Eda Zeqiri në diciplinën 50m Shpinë koha 00.31.29 e renditur e 52.
Jona Beqiri në diciplinën 50m Shpinë koha 00.32.31 e renditur e 53.
Stafeta 4 x200m Krol e Kombinuar F&M në përberje:
Arti Krasniqi
Olt Kondirolli
Era Budima dhe
Jona Macula
kanë arritur Kohen 8.50.01 dhe janë renditur në poziten e 10.
Neser në programin e garave garojn sportistet:
Dren Ukimeraj në diciplinën 100m Shpinë
Jona Macula ,Eda Zeqiri dhe Era Budima në diciplinën 200m Krol, urojm që sportistet të kenë paraqitje edhe më te mirë në ditet në vazhdim.
17/05/2021
Paraqitjet e sportistve tanë në Kampionatin Evropian të Notit qe po zhvillohet në Budapesht HUN,
Sportistet që u paraqiten sotë janë:
Arti Krasniqi në diciplinën 400m Krol koha 04.03.39 i renditur i 41.
Eda Zeqiri në diciplinën 50m Krol koha 00.29.16 e renditur e 61.
Jona Macula në diciplinën 50m Krol koha 00.30.22 e renditur e 62.
Dren Ukimeraj në diciplinën 50m Shpinë koha 00.29.02 i renditur i 54.
Stafeta 4x100m Krol vajzat në perbërje:
Eda Zeqiri, Jona Macula, Jona Beqiri dhe Era Budima koha e arritur 04.23.39 të renditura në vendin e 16.
Stafeta 4x100m Krol, meshkujt në perbërje:
Olt Kondirolli, Vigan Bytyqi, Dren Ukimeraj dhe Arti Krasniqi koha e arritur 03.41.76 Rekord i ri i Kosovës të renditur ne vendin e 21.
Në pergjithesi paraqitja e sportistve diten e parë ishte e mirë, neser vazhdojn me paraqitjet e tyre, Olt Kondirolli, Vigan Bytyqi, Dren Ukimeraj qe garojn ne 100m Krol dhe Eda Zeqiri dhe Jona Beqiri në 50m Shpinë.
Urojm të kenë paraqitje sa më të mire të gjithë sportistet në vazhdim dhe shtafeta e kombinuar 4x200m Krol 2M&2F.
🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️
16/05/2021
Neser më datë 17.05.2021 në ora 10.00, fillojn startimet sportistet tanë në Kampionatin Evropian të Notit qe po zhvillohet në Budapesht HUN,
Sportistet që do të paraqiten neser janë:
Arti Krasniqi në diciplinën 400m Krol.
Eda Zeqiri në diciplinën 50m Krol.
Jona Macula në diciplinën 50m Krol.
Dren Ukimeraj në diciplinën 50m Shpinë
Stafeta 4x100m Krol, vajzat dhe Stafeta 4x100m Krol, meshkujt.
Ju urojm paraqitje sa më të mire të gjithë sportistve.
🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️


13/05/2021
Notari Art Krasniqi në garën e zhvilluar sot në Kampionatin Evropian që po zhvillohet në Budapest të Hungarisë zuri vendin e 30 në ujra të hapura 10km.
I urojm suksese në garat e ardhshme.

Në Kampionatin Evropian të Notit që po zhvillohet në Budapest të Hungarisë, sot duke filluar nga ora 14:00 do të garoj Arti Krasniqi në disiplinën 10km
Urojmë që sportisti Arti Krasniqi të ketë sukses në këtë disiplinë shumë të vështirë.
#Forca Arti Krasniqi 🇽🇰🇽🇰🇽🇰