Telegram ngushëllimi
28 Dhjetor, 2020
Kampionati Kombëtar 2020
15 Shtator, 2020

Kryetari i Federates se Notit te Kosoves Imer RAMA në takim me Dr. Gëzim Murseli nga Agjencioni i Kosovës për Anti-Doping (KosADA), ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi për të luftuar dhe parandaluar dopingun në sport, i cili do të realizohet përmes aktiviteteve vetëdijësuese që do të organizohen me qëllim të ngritjes së vetëdijes në shërbim të mirëqenies së shëndetit të sportistëve.