LEN European Championships 2021
17 Maj, 2021
FINA Online Swimming Clinic for Coaches
4 Prill, 2021

Federata e Notit e Kosovës dhe Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit nënshkruan memorandum bashëpunimi pë vitin 2021.
Memorandumi është nënshkruar në kabinetin e Ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku.
Në emër të Federates se Notit të Kosovës
memorandumin e ka nënshkruar Kryetari Astrit Haliti, ndërsa në emër të MKRS-së, Ministri Hajrulla Çeku.
Përmes këtij memorandumi përcaktohet shuma financiare që MKRS-ja ndan FNK-së për vitin 2021.