Java Evropiane e Sportit #BEACTIVE
8 Tetor, 2019
World Aquatic Day – Waterpolo Promotion
23 Gusht, 2019

Vendi i 4-të në Lojrat Mesdhetare për Notarin Arti Krasniqi, në diciplinën 5km., sukses i jashtazakonshëm për Notin e Kosovës.

Bravooo për suksesin Arti, nderove Shtetin, Komitetin Olimpik, Federaten!

Ky është suksesi më i madhë i arritur në garat nderkombëtare nga sportistet tanë!

Urime dhe njihere suksese në garat e ardhëshme!