Lajme nga FINA World Junior Swimming Championships 2019
20 Gusht, 2019
Kampionati i Kosovës 2019 (50m)
14 Gusht, 2019

Reprezentacioni i Juniorve të Kosovës në not sot ka udhëtuar për në Budapest-HUN, ku do të marrin pjesë në FINA World Junior Swimming Championships 2019 i cili zhvillohet nga: 20-25/08/2019

Në përberje të reprezentacionit janë këta sportist:
Vajzat:
Fjorda Shabani, Eda Zeqiri, Hana Fejzullahu!
Meshkujt:
Dion Kadriu, Dren Ukimeraj, Dasar Xhambazi, Olt Kondirolli, Vigan Bytyqi.
Trajner:
Enver Hajredini dhe Endrit Svecla.
Sportistet tanë i fillojn garat neser, Urojm që të kenë paraqitje sa më të mirë në këtë kampionat!