Arti Krasniqi, zhvilloi garën e parë, që prej përhapjes së pandemisë Covid 19.
23 Gusht, 2020
Ligjërat nga Dr.Genadius Sokolovas
22 Prill, 2020

Gjatë datave 28/06/2020-07/07/2020 u mbajt kampi i reprezentacionit të Kosovës ku morën pjesë 44 sportistë të rinj 8 trajnerët dhe 1 koordinator të cilët bënë më të mirën e tyre që sportistët të rikthehen në formën më të mirë sportive pas një periudhe të gjatë pushimi shkaku i pandemisë COVID-19.
Kampi dhe akomodimi i sportistëve u bë në qytetin e bukur të Durrësit. Sportistët i zhvilluan ushtrimet çdo ditë në dy sesione para dhe pas dite në pishinën moderne me dimenzione olimpike “Taq Daqa” ku kushtet ishin shumë të mira.
Vlen të theksohet disiplina dhe pjesëmarrja e sportistëve në stërvitje ishin në nivel shumë të mirë.