Kuvendi i Punës për vitin 2020 dhe Kuvendin Zgjedhor të FNK 2021
20 Mars, 2021
Memorandum bashkëpunimi FNK-KosADA
12 Dhjetor, 2020

E nderuara familja, Meçe
Me dhimje dhe pikëllim të thellë morëm lajmin e trishtë për ndarjen nga jeta të sportistit rekordmen Klavio Meçe
Klavio do të kujtohet përgjithmonë nga Federata e Notit e Kosovës si model i sportit të notit mbarëkombëtar, si Kampion e rekordmen si djal më vyrtyte të larta.
E nderuar familje Meça dhimbja është aq e madhe por dhe krenaria që njohem një sportist model, ashtu siq e edukuat djalin tuaj, që të jetë kampion me plot kuptimin e fjalës, rekordmen që la gjurmë në historin më te re të sportit të notit në Shqipëri dhe më gjër.
Në emër të Federates së Notit të Kosovës dhe gjithë komunitetit të Notit në Kosovë, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së Klavios, Federatës Shqiptare të Notit dhe gjithë miqëve të tij.
Me respekt,
Imer Rama
President i Federatës së Notit të Kosovës