Reprezentacioni i Kosovës në garën ndërkomtare COMEN CUP 2019
20 Qershor, 2019
FINA Diving Development School for Judges
26 Maj, 2019

Ka filluar gara ndërkombëtare Teuta Cup II e cila organizohet për herë të dytë në pishinën TAQ DAFA në Durrës. Kjo garë organizohet në bashkëpunimin e Federatës së Notit të Kosovës dhe Federatës Shqiptare e Notit.
Këtë vit janë paraqitur gjithsej 23 klube në total me 298 sportist.
Gjatë ditës janë zhvilluar disiplinat si
1500m Stil i lirë
400m Mix
200m Shpinë
200m Bretkocë në një rivalitet të madh.