Eda Zeqiri dhe Olt Kondirolli marrin ftesën për pjesëmarrje në Lojërat Olimpike #Tokio2020
30 Qershor, 2021
FINA GENERAL CONGRESS – Doha – Qatar
5 Qershor, 2021

Gjatë datave 18-20/Qershor/2021 ë pishinën me përmasa olimpike “Taq Dafa” në qytetin e Durrësit u mbajt gara ndërkombëtare TEUTA CUP III. Kjo garë është organizuar nga Federata e Notit të Kosovë dhe Federata Shqiptare e Notit.
Në këtë garë morën pjesë gjithsejtë 22 klube nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia me mbi 300 notues.

Rezultatet e garave mund t’i gjeni duke klikuar këtu .

Programi