Notari Arti Krasniq doli i katërti nga 16 garues në disiplinën 5 km në LMR Patra 2019
8 Tetor, 2019
Lajme nga FINA World Junior Swimming Championships 2019
20 Gusht, 2019

Sot në pishinen e Germisë, Federata e Notit e Kosovës organizoj promovimin e lojës së waterpolos, pjesmarrës fëmijë të moshave të reja, sportist, veteran të sporteve të ujit.
U zhviĺuan disa ndeshje që zgjuan kërshërin e shumë shikuesve.
Falenderojm udhëheqësit e pishinës për mundësin e dhënë për zhvillimin e këtij aktiviteti si dhe grupin e shpëtimtarve që sot na u bashkangjitën.